om meg hjem facebookpage bli venn videoer

Kulturnatt

I kveld fikk jeg følelsen av å være veldig kultivert da vi trasket avgårde på konsert med Bergens filharmoniske orkester i Grieghallen. Jeg ble både imponert, nysgjerrig og etter hvert litt søvnig. Det var en ny opplevelse for meg! Stemningen var veldig variert, og jeg så for meg musikken til flere filmer. Deriblant Tom og Jerry. Hehe. Men det var hyggelig å prøve noe nytt!

 

 

I det vi satt der, kjente jeg plutselig at raden begynte å riste. I det jeg snur meg for å se hva som skjer, sitter både Tobis og Torjus og rister mens de holder seg for munnen. En liten filleting av et host fra salen bygde seg opp. Og du vet helt sikkert hvordan det føles å le når det ikke egner seg i det hele tatt? Vel, det hendte dessverre mot slutten av konserten. En etter en måtte løpe ut. Kan tenke meg det var irriterende for de som satt i nærheten av oss.. Det var både flaut og morsomt på samme tid.


Working at home

Hei hå! Håper dere har hatt en fin dag så langt! Jeg er så heldig at jeg har studieuke. Så i dag har jeg vært hjemme og jobbet som en gal med forskjellige bildeprosjekter. I mellomtiden har jeg vært sunn og usunn. Jeg har drukket smoothie og spist brownies. Hehe.

 

 

 

 

Ha en fin kveld videre da dere!

 

 

#selfie #foto #hverdag #jobb


Solskinnsdag

 

I dag har sola skint over bergen by, noe som har vært utrolig herlig. Jeg startet dagen med en liten tur opp mot sandviksfjellet, før jeg solte meg med en venninne. I kveld har jeg vært på jobb, og i morgen begynner jeg på skolen! Fyttigrisen denne sommeren har fløyet forbi!

 

 

Første dag på jobb, og jeg måtte løpe, da den bussen jeg skulle ta valgte å kjøre rett forbi meg...

 

 

Nydelig himmel på vei hjem fra jobb. Og med det sier jeg god natt.


Last days of summer

 

På fredag var jeg på middag hos Carine. Vi koste oss skikkelig og drøste lenge før vi gikk på kino for å se trainwreck. Den var hysterisk morsom. Handler om ei dame som er litt løs på tråden etter oppfostring hos en litt lik far som både røyker og drikker, men så finner hun den rette til slutt og gjør alt for ham. Hun jobber i et magasin, og er veldig åpen og ærlig om alt. Noe som er veldig

humoristisk! Anbefales!

 

 

Carine ser alltid smashing ut!

 

 

Denne sommerdagen gikk jeg i denimskjørt, nikesko og genser fra topshop.


Sommerkveld

 

 

Hei. Har akkurat kommet hjem fra en koselig kveld sammen med mine tidligere kollega og venner. Hildegunn og Sondre disket opp grillmat. Vi hadde blant annet en herlig indrefilet, og nydelig is med bær til dessert. Topp stemning!

 

Tidligere i dag tok jeg bilder av et nydelig lite babynurk. Gleder meg til å se igjennom og redigere dem. I morgen drar jeg til Lyngdal. God natt.


Ferie på hytta

Hei! Jeg nyter ferien så langt, det er så herlig. Vi skal være her i Lyngdal frem til torsdag, før vi reiser til Italia i helgen. I dag har vi kost oss ute i solen med fotball, bading og en tur innom byen. Det er ikke internett her, så det blir mobilbilder jeg deler med dere, så kommer det skikkelige bilder etter hvert. Håper du har en fin sommer der du er.  

 

Bading på gang!

Bensin!

Sprell i hagen.

Vi møtte Kjelvis!


Bursdag 

Har vært i 18 årsdag hos Thea i kveld, og kost meg masse sammen med en fin gjeng. Måtte dessverre ta en tidlig kveld, i og med at jeg skal veldig tidlig opp i morgen.. God natt, vi ses


Sommerbilder

.. Det kommer mer :) 


strandbilder

I går var vi på stranda. Spilte volleyball og badet i sjøen. Det var herlig det!

 

 

Foto/Priv


I Cannes, Provence-Alpes-Cote d'Azur

 

 

I dag har vi vært en tur i Cannes og Anthib. Mange rikinger og raringer. Men det var gøy å se, spise og spasere.


brunette igjen.. kommer til å savne det røde håret!! Men ellers veldig fornøyd med resultatet :-) Og endelig kan jeg bruke knasj rosa!! 


Gjett hva!

Hei alle sammen! Carine her. Noen som klarer å gjette hva Birgitte gjør hos frisøren nå?


Canon kurs i Oslo

Oda og jeg var i Oslo i går på Canon kurs. Haha, de var ikke helt begeistret for Nikonkameraet mitt. Men det var i hvert fall et veldig lærerikt kurst. Etter på fikk vi vært i byen og shoppet litt, før vi spiste på Fridays. 

 

 foto/priv


14/04/12

Var en tur i Egersund i går. Spiste kebab med Carine og Elisabeth. Det var morsomt :-)

 foto/priv

 


LAPPEN!!!

 

 

Jeg fikk lappen i dag!!!! Halleluja! 


hits