om meg hjem facebookpage bli venn videoer

hverdagskos

Etter å ha prøvd meg litt frem har jeg kommet frem til en smoothieoppskrift som jeg synes er kjempe god! Også tenkte jeg at dere kanksje også kunne få glede av den. Den er super enkel å mekke sammen!

 To porsjoner. 


- 2,5 dl plejuice

- 1 Nyt blåbær yoghurt

- 2 håndfulle never med frosne jordbær

- 2 Bananer (Gjerne frosne)

 
Så er det bare å blande alt sammen i en mikser. Kan være lurt å ta halvparten først, også resten etter på. Slik at det ikke hoper seg opp i blenderen. Pynt gjerne med blåbær eller bringebær før servering! 

 


heheheheSikker på at dette er en heis??


E l i z a D o o l i t t l e


/ Love her, and love this song! / Bilder fra google


One magical day

God morgen! Nå har Emilie og jeg nettopp spist frokost og skal snart en tur på isbanen. I går var vi og Ane på kino og så Harry Potter. Må si meg enig med Stavanger Aftenblad, beste filmen så langt. Den var så bra! Etter filmen var vi en tur hos frisøren og fikk stript håret til Emilie. Det tok såå lang tid, så Ane og jeg vaste litt rundt på vågen og prøvde kjoler og luer i mellomtiden.// Dagen i går


SquashkveldDet ble visst squashspilling på oss i kveld! Haha, det er den mest slakkeste timen med squash jeg noen gang har vært med på. Og det var dritt kjekt :-) Har du prøvd squash?


Sjokoladepikene <3

Hei! Har akkurat vært på hermetikkmuseum og grafisk museum her i Stavanger. Og siden vi fikk gå litt tidligere sitter vi nå på sjokoladepiken og drikker kakao med marshmellows. Her er det kjempekoslig, og gata er er så fargerik. Men nå skal vi visst videre for å ta oss en matbit. .. Begynner å minke i lommeboka merker jeg.

 

 

 

Var visst på Steam kaffebar tidligere i dag.. Det var kos da.


Mac, pictogram

Endelig har jeg fått macen! Helt forelsket i den allerede, og spesilelt kjekt er det med alle de programmene vi fikk med. Snart skal vi fortsette på medaitimen, hvor vi holder på og mekker pictogram i illustrater. Mitt lille kreative påfunn ble en kaffekopp.. Slik ser den ut foreløpig i forskjellige farger:


Lukkertid

Driver fortsatt på med foto på skolen, og i dag hadde vi litt eksprimentering av lukkertid. Den ene oppgaven gikk ut på at vi skulle ha lang lukkertid på et bevegelig motiv, der vi skulle teste ut hvordan det ble da vi følgte motivet, og hvordan det ble da vi ikke gjorde det. Et eks:


Begge er tatt med lang lukkertid og med samme innstillinger utenom. Men det som gjør at motivet (flinke Ane) er skarpt på det nederste bildet, er bare at jeg følger Ane og knipser, mens hun går bortover! 

 

Den andre oppgaven var bare å teste ut forskjellen på lang og kort lukkertid på et bevegelig motiv. Et eks:

Lang lukkertid på det til venstre av Cathrine og kort lukkertid på det til høyre. 

 

Ikke så avansert dette her, men det er sikkert noen som kunne ta litt lærdom fra det. :-)


Done with my mood board

.. Og slik ble resultatet: 
Did you like it?


Kinokino

Sluttet tidlig i dag, ettersom vi hadde obligatorisk undervisning på kinokino nå i kveld på Sandnes. Kom nettopp hjem. Eller er hos farmor nå, og reiser snart hjem. Før opplegget på kinokino startet, var vi en gjeng fra klassen som samlet oss på en ungdomsklubb, drakk frappechino og sang singstar. Very fun :-)
I`m late

Hei Hei! I dag har jeg vært og øvd til ei Disney forestilling på Undheim med Unge Spor, og fartet rett ned til Jærhagen etterpå for å selge noen lodd. Og nå er jeg allerede for sen til ungdomsforeninga. Så, goodbye.


Har ikke kameraet mitt for tida, så jallakamera it is. Og her er en halvveis outfit for kvelden.

Hva skal du i kveld?

Outfit, summer

Singlet fra H&M. Belte fra H&M. Kortbukse fra BikBok.


Outfit

.. Her kommer antrekket fra festen etter avslutningsfesten :-) 

Easy as that! 


My new haircolor

Før: 

Etter:


Min dag i bilderhits