om meg hjem facebookpage bli venn videoer

Den fineste blomsten 

Ranunkel må være den fineste blomsten jeg vet om, og endelig er det sesong for den! Jeg skulle egentlig bare innom gjenbruken for å se om jeg fant en stol vi kunne ha i stua, da jeg kom forbi disse i en blomsterbutikk i Sandvikens koselige gater. Da jeg kom hjem dro jeg en tur på cafe med en god venninne av meg, før vi gikk å surret litt i byen. Deretter ble det noen timer avslapning på sofaen før Torjus og jeg hadde tidenes burger på Inside. Endt praksisperiode er verdt å feire! Nå er det leggetid for min del, skal tidlig opp på jobb i morgen. Ses! 

 

#ting #blomster #ranunkel #høst #helg #foto #interiør


lets run


 

 


 


 

Nå er jeg så giret på en joggetur! Nye sko til halv pris slår heller aldri feil! Tillot meg selv å sove litt lengre i dag, men nå er det på tide å sparke i gang denne dagen. Vi ses! 

 

#trening #hverdag #foto

 


Bilder opp og i mente

 

 

Bilder bilder bilder.. Det tyter snart ut av ørene mine! I det siste har det blitt mye redigering gitt. Og slik fortsetter det en stund til! Heldigvis har jeg masse kaffe og god musikk til arbeidet. Det er kjempe gøy, men kan også bli litt slitsomt når det blir veldig mange timer foran skjermen. Kom i mål med et av prosjektene mine i dag da, så det var jo herlig. Uten om det har jeg ryddet og vasket litt, samt sett første episode av dramaserien Nobel på NRK. Må helt klart se fortsettelsen! Nå skal jeg en tur på posten å hente et objektiv som har vært på reparasjon, også skal Torjus og jeg ut på tur med noen venner. Vi ses! 

 

#hverdag #kaffe #morgen #redigering #photoshop #lightroom #mac #juice #musikk #bilder #foto


 


hello autumn

 Jeg tilbringer helgen hjemme på Jæren denne helgen, da jeg skal fotografere i bryllup i morgen. I dag har vært en forberedelsesdag hvor jeg har vært ute å sett på location. I kveld blir det pizza og kos med familien i sofakroken, og mest sannsynlig the stream rullende på tv-skjermen. Ønsker dere en god helg! 

 

#foto #høst #helg 


lately

Iskaffe <3

 

 

Mandagsmiddagen ble pizza! 
   På tirsdag ble det komlemiddag og koselig besøk. 

 


#hverdag #middag #friends #foto #iskaffe #pizza

 


avslappende morgning

Til tross for at jeg var sykt trøtt i trynet da jeg stod opp i dag, har dette vært en veldig herlig morgning. 


Nystekte rundstykker og te <3

Meg og Gud tid. 
 

Smadrer denne sofaen. 


Følte for litt rød leppestift i dag. 
 

... Og kaffe.. Må bare ha det! Nå drar jeg på jobb! Håper du får en god start på uka. 

 

#mandag #hverdag #foto #kaffe #frukost #bibel #Gud

 


helgekosen

 

Fredag kveld koste vi oss hjemme med taco og brettspill. 

 

 

Torjus har vært syk, så det har blitt litt tid foran skjermen. 

 

 

Variert kost. 

 

Også har jeg lurt inn litt tid til trening. Vi gjorde Kayla uke 8, ben. Det gjorde godt! Utenom det ble det en bytur på inside med jentene. 

 

Jeg har kost meg med oboy. Og jeg har tatt bilder for elite foto til julekampanjen. 

 

#helg #trening #foto #jobb

 


Early morning

Etter en helg hjemme med bryllupsjobb og andre fotooppdrag, har døgnet blitt snudd litt på hodet, og det kan være litt tøft med mandag igjen. Men det har likevel vært en fantastisk helg med mange inntrykk, nye erfaringer og mye lærdom. Det er fantastisk å få dokumentere den viktigste dagen for noen. Jeg er også glad jeg har kameraet å gjemme meg bak, da det er umulig å ikke bli rørt av alle de fine øyeblikkene.

 

 

Har mange gjøremål i dag, så må nesten bare komme i gang. Ha en flott mandag!


post workout

Tanken og følelsen av at folk stirrer på deg på treningsstudioet i det du går inn er nesten uungåelig. Ser lårene mine tykke ut i denne tightsen, er det noen andre som ser at jeg har litt fett på stumpen.. Alle som er her er så sykt sterke... Føles det som. Så går det en liten stund, vi kommer i gang med treningen. Det blir fokus på min prestasjon. Jeg konkurrerer i grunn ikke med noen andre enn meg selv. Det gjør sannsynligvis ikke de andre her heller. Det spiller ingen rolle hva andre skulle tenke eller ikke tenke om hvor mye jeg klarer å løfte eller hvor dypt jeg går i knebøy heller. I dag var første styrkeøkt med vekter på lenge.. Men det var utrolig gøy! Da jeg kom hjem ble det banansmoothie i sofakroken.

 

 


monday mood

Når du vet du har mye å gjøre, men ikke får gjort noen ting. Også skal du på jobb. Også skulle jeg ha trent før jobb, men så fant jeg ikke nøkkelen min og kom meg aldri avgårde i tide. Dette er meg i et nøtteskall. Dette er min mandag. Veldig perfekt. Heldigvis har jeg kaffe, Gud og en riktig så god ektemann. 

 

 Håper du får en god mandag!


sommerferie

 say no more
 


hjem kjære hjem

 Nå er det så deilig å tenke på at jeg skal ha ferie i to uker. Den har begynt godt med mye søvn, god mat og famliekos. I morgen blir det litt oppgaveskriving, og fra mandag til onsdag skal jeg jobbe. Deretter drar jeg til København med en god venninne! Uten om det venter et par oppdrag fra Elite Foto og kanskje en skitur. Ha en kjempe fin påske. 


Done for now

 

Jeg er ferdig i praksis! Påskeferie på jæren venter <3 Foto/Carine


keep going


 

Nok en dag i praksis er over, og jeg har fått unnagjort planleggingen av morgendagens undervisningsøkt. Hadde en veldig kjekk dag i praksis i dag da! Jeg var en tur hjemme i helgen i utdrikningslag for min brors kommende kone forresten. Det var utrolig gøy! Bilrebus, en tur i fotostudio, god mat gjennom hele dagen, og mye annet kjekt stod på programmet.

 


 

Selv om tiden var knapp fikk jeg lurt meg til litt kvalitetstid sammen med familien min også. Vi laget pizza og så på filmer fra vi var små. Super koselig. På søndagen tok jeg noen bilder for Elite Foto igjen - en jobb jeg elsker!

 


 

I kveld har jeg fått slappet av litt, koplet ut og lest i Bibelen. Digg avslutning på en travel dag. Ha en fortsatt god uke!


hard life

Her kommer en liten oppdatering fra en travel jente. Jeg er i praksis nå og har veldig mye å gjøre. Det er veldig lærerikt, men du blir utrolig sliten av all planleggingen, utførelsen og vurderingene... Heldigvis går det bra. Nå skal jeg ta meg en tur på trening før jeg skal lage middag med min kjære og planlegge ny time. 

 

 
Ha en god uke videre!


hits