Hjerte for den ene

 

Hei dere! Jeg startet dagen med trening av armer og bein sammen med en venninne, før vi dro på lesesalen og gjorde skolearbeid. Etter å ha sittet der en stund og lest om ulike måter å tolke bibelen på dro jeg hjem for å slappe av og hørte på salt podcast, som handlet om å ha hjerte for den ene. Anbefaler appen til Salt Bergen på det sterkeste. Nå venter jeg bare på at min forlovede skal komme til meg, det blir koselig. Forresten, sjekk ut den killer utsikten da!!? Elsker den! 

 


hverdagspreik

 

I dag har jeg ydmyket meg selv foran en hel gjeng med gærne zumbadansere. Det meste med denne treningen var utfordrende for meg egentlig. For det første hang jeg et sekund bak alle andre hele tiden, og for det andre klarte jeg ikke å samkjøre bevegelsene på noen som helst måte. Haha, jeg følte meg som en idiot. Jeg tror jeg må bo litt i Afrika før jeg eventuelt skal prøve meg igjen. Men ellers fin erfaring! Nå skal jeg vaske klær, spise kveldsmat og hoppe i loppekassen. Ny økt for mage og armer i morgen tidlig, før jeg må jobbe med skolearbeid. Vi ses. 

 
Brudebuketten min

Det er så utrolig gøy å planlegge bryllup! Jeg tenker på det hver eneste dag og hver eneste kveld før jeg sovner. For meg er det veldig viktig å sette et personlig preg på festen, men det skal sies at jeg på noen områder er veldig tradisjonell. Det har kanskje en sammenheng med at vi gifter oss i kirken. Kjolen og buketten vil jeg skal være tidløs! Når jeg ser tilbake på bildene om 20 år hadde det vært gøy om jeg fortsatt var fornøyd. I dette innlegget vil dere få en liten smakebit på hvordan jeg tenker buketten kommer til å bli seende ut. 

 

 

 

Brudebuketten har jeg tenkt skal være tradisjonell med blomster i hvitt med grønne blader akkurat som moren min hadde. Jeg ønsker å være en all white bride. Jeg ser for meg en vill stor håndplukket bukett med et tykt silkebånd rundt. Jeg har begynt å printe ut noen inspirasjonsbilder som jeg limer inn i en liten bok. Det er veldig gøy. Når jeg kommer hjem til sommeren skal jeg øve meg på å lage en bukett eller to, slik at den blir bra når selve dagen kommer. 

 


Jeg gleder meg sånn til denne dagen og til livet sammen etterpå! 


todays word
Etter trening protein smoothie

Julen er over for lengst, og jeg er endelig i gang med treningen for fullt! Det å gå fra null bevegelse til trening 5-6 ganger i uken er søren meg heavy. Denne uken har jeg trent bein, armer, pilates og crossfit. Jeg er så glad for at jeg er frisk og rask og har muligheten til det! Med treningen kommer også et ønske om å gi kroppen det den trenger for å bygge seg opp igjen. Så i tillegg til at jeg spiste pizza i dag (hehe, upsi) kom jeg tilfeldigvis over denne oppskriften på kayla itsines sin blogg, og måtte bare teste den ut! Den smakte godt, og jeg ble god og mett! Anbefales! 

 

 

  • 2 dl melk
  • 3 isbiter 
  • 1 ts kakaopulver
  • 1 scoop sjokolade proteinpulver
  • 1 frossen banan
  • 1 ts peanøttsmør 
  • 3 ss havregryn

 


hits