swup

Litt gåen etter enn lang dag med photoshoot på dale. . GoD naTT. 


Ses  . 


nasty shoot i vente

Hellu. I dag har Carine og jeg jobbet med shooten (hemmelig tema) hennes, som skal holdes på Dale i morgen. Har prøvd ut en gjeng med falske øyenvipper, etter å ha fått 60 par i posten, rett fra ebay. Også var vi en tur i Stavanger etter skolen for å kjøpe blodkapsler på Birkemo. Der ble det mye opp og ned, fant jo aldri frem.. Men nå er vi i hvert fall klar til i morgen. Det kan bli ganske rått dette her gitt. Håper bare alt går som det skal. Jeje, ei god natt søvn venter :))

Nam. 


sove sove

Fri helt frem til halv to i morgen. Fantastisk. Skal sove lenger enn jeg pleier, øve på naturfagsfremføring og spise en god og sen frokost. Så venter litt matte og naturfag, før Carine og jeg drar til Hommersåk for enn svømmetur. Det blir fint. På onsdag skal vi forresten ta masse bilder. Men asj, vi skal tilbake på det nedlagte sykehuset.. Fiii. Men uten om det så har jeg hatt en ganske grei start på uka. Har lånt masse kult lysutstyr som jeg ikke helt kan navnet på, vært på magerumpelår-trening på arena og latt torjus bite meg under øyet/over skinnet, slik at jeg hovnet opp. Heheh, så begynte han å blø neseblod. 


finfint

Det er bare å elske søndager. Ingen ting man må gjøre, og alt er kjempe fint. Karni og jeg stilte klokka fremover som vi skulle, stod opp tidlig og møttes på gudstjeneste i kirken. Så tok jeg turen til mormor og morfar etterpå for godpraten over kaffekoppen. Og da jeg kom hjem stod det boller på bordet, som jeg freshet opp med litt melis. Finfin søndag. Og nå skal jeg farte videre på spinning for å svetta ræva av meg. Gotta love it! Ha en fin søndag alle sammen.
Outfit

Kveldens antrekk..


Topp fra Zara / Shorts fra Zara / Srømper fra Kappahl / Sko fra Skopunkten. Haha


Goldilocks

Var på utkikk etter kostymer i dag til fotoprosjektet. Men de hadde ingen jeg kunne tenke meg. Men de hadde noe da, som gjorde at jeg fikk en helt ny ide. Så jeg kjøpte den fantastiske parykken under her, og tenkte at jeg kunne bruke Gullhår til oppgaven.

.. Håper det blir kult.


shoot / colours

Foto / Meg Modell / Carine

Watcha thinkin?


shoot på sykehus

Carine og jeg hadde en liten shoot i dag på et gammelt nedlagt psykriatisk sykehus. Noe som var litt ubehagelig og veldig kaldt. Dere får se noen bilder senere i dag. Ellers har jeg vært på langspinn med far og på kino med Emilie og sett Justin Bieber filmen. Den må dere se :)) Og nå vil jeg sove, så god natt.


hope for a better past


Foto / Meg


wayne's and location

I ptf-en i dag var vi ute og testet ut nye måter å bruke objektivet på. Veldig kult noe av det, men det var ingen kule motiver å finne.. Og da vi tok oss en kakao på waynes, greide Elisabeth å miste objektivet i gulvet... Heldigvis var det bare filteret som knuste. Nå har jeg forresten funnet location til Film Noir bildet jeg skal ta. Take a look:


Cool?


ingen eplejuice

Lei av vanlig smoothie? Regine og jeg har løsningen. Bytt ut eplejuicen eller hva enn du bruker med Redbull. Det gjør susen, og smaker merkelig nok veldig godt!

Har forresten kost oss på jobb i kveld.


aaaa, helg

Helt ok med helg. Får i hvert fall slappet av litt før jeg skal på jobb. Og denne gangen med smoothie og det nye mag bladet . See yah later og god helg.


Hate this.. .Snuflet i skolissene på vei bort til skolen i dag, og endte på trynet i asfalten. Dessverre gikk det utover buksa og kneet også. Haha.


Zuuumba

Noe for meg? Niks. Det fikk jeg teste ut i kveld. Men, jeg kommer til å gjøre det igjen.

Har du prøvd zumba?


Film noir

Har valgt å jobbe med film noir sjangeren i vår nye fotooppgave. Bilder som tas i denne sjangeren blir ofte tatt i svart hvitt, har sterke kontraster og skyggespill. Low-key lyssetting som det gjerne kalles. Syns denne stilen virket spennende å jobbe med, med tanke på at det ikke er så vanlig å bruke lyset på denne måten i fotografier. Selve oppgaven vi har fått har egentlig ikke noe med selve sjangeren å gjøre, men det skal dere få se mer til senere. Det jeg i hvert fall kan si er at Carine og jeg har shoppet hver vårs parykk fra ebay. Du kan få se parykkene HER, på Carines blogg.


En liten moodboard jeg mekket sammen, for inspirasjonsdelens skyld. Bilder fra deviantart.


hits