Staselig med topplakatDenne måneden henger bildet mitt med bildene mine på toppen i alle Elite Foto sine butikker. Det er så gøy at de jeg kjenner får pryde plakatene. Jeg håper de synes det er stas også. 


sofagris

 

 Da var den første dagen på jobb over, og jeg må bare si at jeg har kost meg veldig! Har møtt på mange gamle kjekke kunder, og ikke minst fått jobbet med gode gamle kollegaer. På veien hjem var jeg innom et brudepar som jeg skal være fotograf for i april, og fikk satt litt planer for dagen. Nå har jeg gått inn for landing i sofakroken med planer om å bare ligge her en stund. Jeg er ikke helt i form, og håper virkelig det er noe som gir seg før jeg drar til København. Ha en fin kveld!


hjem kjære hjem

 Nå er det så deilig å tenke på at jeg skal ha ferie i to uker. Den har begynt godt med mye søvn, god mat og famliekos. I morgen blir det litt oppgaveskriving, og fra mandag til onsdag skal jeg jobbe. Deretter drar jeg til København med en god venninne! Uten om det venter et par oppdrag fra Elite Foto og kanskje en skitur. Ha en kjempe fin påske. 


Done for now

 

Jeg er ferdig i praksis! Påskeferie på jæren venter <3 Foto/Carine


soon weekend

Solen har skint over Bergen i dag, og etter at jeg hadde vært i praksis hadde jeg en skikkelig koselig lunsjdate med mine to gode skolevenninner på Egon i den herlige solen. Da jeg kom hjem tok jeg noen reklamebilder for Elite Foto. Det tok noen timer, men det var selvfølgelig veldig gøy! Alltid kjekt når resultatet blir bra. Dette bildet blir sannsynligvis godt synlig i Elite Foto butikkene i april/mai. Gleder meg. Nå skal jeg en tur på trening - Vi ses. 

 Ha en nydelig kveld!


keep going


 

Nok en dag i praksis er over, og jeg har fått unnagjort planleggingen av morgendagens undervisningsøkt. Hadde en veldig kjekk dag i praksis i dag da! Jeg var en tur hjemme i helgen i utdrikningslag for min brors kommende kone forresten. Det var utrolig gøy! Bilrebus, en tur i fotostudio, god mat gjennom hele dagen, og mye annet kjekt stod på programmet.

 


 

Selv om tiden var knapp fikk jeg lurt meg til litt kvalitetstid sammen med familien min også. Vi laget pizza og så på filmer fra vi var små. Super koselig. På søndagen tok jeg noen bilder for Elite Foto igjen - en jobb jeg elsker!

 


 

I kveld har jeg fått slappet av litt, koplet ut og lest i Bibelen. Digg avslutning på en travel dag. Ha en fortsatt god uke!


hard life

Her kommer en liten oppdatering fra en travel jente. Jeg er i praksis nå og har veldig mye å gjøre. Det er veldig lærerikt, men du blir utrolig sliten av all planleggingen, utførelsen og vurderingene... Heldigvis går det bra. Nå skal jeg ta meg en tur på trening før jeg skal lage middag med min kjære og planlegge ny time. 

 

 
Ha en god uke videre!


hits