Videre i NM

Vant kampen i går mot Bryne! Det var bare helt kongeeee! Her er et referat fra kampen. (Litt dialekt)

 

"Dette var en kjempekamp,der Klepp ville vinne,noe som dei osså gjorde.Starta mæ full guffe men fekk ein baklengs etter ca 15 min.Iselin hadde fleire kjemperedninger 3 100%
2 omgang bytta med ball noge dei meinte sko hjelpa og dæ virka og.Birgitte skåra itte ca 20 min,så tok Kristin å sette dæ andra målet itte 35 min.Så nå venta et lag øve fjorden på oss i 4-ronde i NM.
Så mæ dette så vil æg grattla alle mæ ein kjempekamp,og håpe dokke spæle liga godt neste kamp.Då kan me kåma langt
Lykke til"

Geir


NM kamp i morgen

I dag fikk jeg endelig være med å trene igjen, og det gikk egentlig ganske bra med ryggen. Litt småvondt, men det tåler jeg. Så i morgen skal jeg i hvert fall prøve meg på NM kampen mot Bryne, å se hvordan det går. Det kommer nok til å bli en rimelig hard kamp, for Bryne er gode, men så er det sykt gøy å spille mot dem også! 

 

Vel, nå har jeg tenkt å øve litt på en sang, Lisa og jeg skal synge i musikken på fredag. Perfect picture faktisk, av Lilyjets. Skal spille gitar til, selv om vi (jeg) egentlig ikke er så veldig gode. Whatever, vi tester det ut. 


Seier til Klepp J16

Hey hey! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra seriekampen mot Austrått. Husker ikke hva stillinga ble, men mange mål til Klepp ble det i hvert fall, og ett til Austrått. Solvor og jeg satt på sidelinja, skadet som vi er. Men det var veldig gøy å se på kampen da, for jentene var kjempe flinke. Og siden jeg ikke kunne spille, hadde jeg selfølgelig med kameraet og tok mange bilder fra kampen. That was fun!Foto // Linda

Noen som er lei av mine bilder? To bad, her kommer enda flere av mitt søskenbarn, Linda. She is so pretty!


Modell: Linda. Foto: Meg.


Klepp J16

Bare hater at jeg ikke kan trene på grunn av den dumme ryggen min. Føler meg lat, trøtt og en smuuule sur. På onsdag skal jeg til kiropraktor, så får jeg vel antageligvis vite hva som feiler meg. Men uansett så har jeg troen på at det går over etter hvert, akkurat som det snek seg innpå litt etter litt... Og det kommer heller ikke til å bli problem med spillere. Sjekk ut laget våres da! 

Spiller du fotball? Hvilket lag?


Foto // Linda


Modell: Linda. Foto: Meg.

Tok veldig mange bilder i går som dere kanskje har fått med dere. Legger kanskje ut flere også ;-)


Fotokonkurranse // Portrett

Ida holder en fotokonkurranse på bloggen sin med temaet portrett, og med en kjempe fin premie for oss som liker å fotografere. Nemlig en refleksskjerm fra Tvspelsweb.se. Trykk HER, om du vil se den. Jeg deltar med et bilde jeg tok av Linda i går. Syns bildet utstråler Linda perfekt som person, søt, uskyldig og vakker! 


Hva syns du om bildet? 


Fotograf Linda / Modell BirdshitSå litt trøtt ut, men det var jeg også. Hihi. Hva syns du om bildene? 

Photofun / Modell: LindaHva syns dere om bildene? Søt jente, ikke sant? 

Her kommer dagens antrekk


Yndlingskåpe fra Cubus. Genser fra H&M. Bukse fra Vero Moda. Sko fra DNA. Hårblomst fra H&M.

Piknik


I dag, eller i går blir det vel, hadde Torjus og jeg en aldri så liten piknikdate. Med masse sol, herlig temperatur og solo, ble det så og si ganske awesome. Noen som liker å piknik`e ?

Sunny sixteen


Foto: Meg. Lukkertid: 1/100. Blender F16. Iso: 100 Hvitbalanse: Dagslys. (Sunny sixteen)

Dagens outfit


Jakke og tights fra Cubus. Topp fra Gina Trocot. Belte fra H&M.


Nytt design

Hva syns du? 


Herlig med helg

Nå har det visst begynt å snø her! Asj, trodde været var på vei mot sommer jeg. Hadde tenkt meg en liten tur ut også siden jeg ikke fikk gå på fotballtreninga i dag. Har fått en eller annen skade i ryggen, som bare har snikt seg på litt etter litt. Skal kanskje til kiropraktor, men satser egentlig på at det skal gå over av seg selv. Men nå skal jeg sette meg ned for en liten stund, spise litt, og nyte tanken på helg. 

 


All mat er fascinerende å ta bilde av!

God helg folkens!


hits