fine sol

Nå sitter jeg ute på terrassen for første gang i år, og nyter det fine været med musikken på full guffe. Herlig!!


to be somebody, foto

In order to be someone, you must first be yourself.Foto/Meg


T i m W a l k e r

inspo by tim walker. me like


brilledilla

Ozzy Osbourne / inspiration. yeee


hadepåbadeHelene og jeg var akkurat ute på en god joggetur nede i Loen. Det var nice! Nå stikker jeg ut med Torjus en tur for å spille golf. 


våridyll og påskefint

Denne påsken har vært kjempe fin. Været har vært helt fantastisk, og vi har vært ute hele dagene. Spilt fotball og volleyball, syklet og badet og spist mye påskegodt. 

hugs and kisses


to ekle meter

Ekkel jente, slikker ekkelt gulv. Nejdå, bare Kirsti som skaffer seg litt russeknuter. haha


litt sliten kanskjeauch. i ryggen . føttene. nakken. overalt. Siste dag på jobb i morgen. Gleeeder meg til å få litt ferie etterpå, da skal Torjus og jeg fære til Lyngdal :))) blir så kos . Men nå skal jeg slappe helt av og nyte kyllingsalaten på bildet. namski og god natt


Linda 17 år, skattejakt

Linda har bursdag!! Gratulerer så masse! Og vi har vært på tidenes skattejakt, laget av syshnå Janne. Her har dere en video. 

Håper du får den aller beste dag. L o v e 


sommer i sikte

I dag har det vært helt fantastisk ute. Noe av det første jeg gjorde da jeg først kom hjem fra jobb i halv fem tida, var å sette meg ut i gardsrommet! Helt herlig. Så tok jeg etter litt, turen ned til Jærhagen igjen for å møte Linda. Mage rumpe lår- trening hver mandag. Men beklagelig vis, ble det ikke slik. Så det ble heller litt trening i studio, før vi tuslet videre hjem til Linda for å lage fruktsalat. Nå har forresten Linda bursdag om en time.. Og da skal vi feire med oreokake. eheheh. kos .Har du hatt en fin dag? 


Ute på sprell

Hey ho. Har vært ute på kjekke opplevelser med Kirsti og Solvor, hvor Kirsti har tatt russeknuter og vi har deltatt. Kommer film/bilder senere. 


sunne piker, video

Kjempe koselig dag sammen med Mari og Ane. Har spist masse (som vanlig), spilt gitar og sunget, sett teite filmer på youtube og div. we had a cool time. 

 


good timeHos Ane og koser oss. Love


to good for me

så godt.så enkelt. vil du ha? 


just around the corner

blir sååå bra med sommer. delightful


hits