Behind the scenes / bryllup

 

 

Nå er bryllupsesongen i gang for fullt, og jeg hadde mitt første nå i dag som fotograf. Hege og Reimund stod for tur, og vi hadde det veldig gøy! I morgen blir det redigering dagen lang! :-)


Endelig min!! 

Jeg har kjøpt meg symaskin! Jippi! Jeg kan nesten ikke vente med å begynne å sy, det kommer til å bli så gøy! Jeg er for øyeblikket ulært, men har troen på at jeg kan bli flink etterhvert. Har tidlige bare sydd vimpler og puter på en elendig Singer til 700 kroner.. Så nå skal jeg ta syingen til et litt høyere nivå, og sy klær. Stoff og mønstre er kjøpt inn, så dette kan bli spennende og lærerikt. 

 

Liker du å sy? 


Bergen <3


Hei! Nå har vi akkurat kost oss med pizza og tv her i leiligheten til Lars og Eivor. Kjempe koselig her! Gammelt hus fra 1700 - tallet som virkelig har holdt sin stil. Falt i smak må jeg si. Det blir Bergen på meg til høsten, så har kommet hit for å besøke de jeg skal bo sammen med. Men det har vært en lang dag med jobb og mye kjøring, så nå må vi nesten sove litt. Natta


En liten tur på sykkelen


Heisann! Etter at jeg hadde vært på jobb i dag dro papsen og jeg ut på sykkeltur i det herlige været. Vanligvis spiller jeg kamp på tirsdager, men ikke i dag. Nå er det ikke lenge til Nordsjørittet heller, så den stumpen min trenger å vende seg til det harde sykkelsetet merker jeg.. Jeg skjønner ikke at det kan gå et år mellom hver gang jeg sykler.. Men gøy er det i hvert fall! 


Fotobok for Elite FotoI dag kom fotobøkene som jeg har laget for Elite Foto. De ble så fine! Det er kjempe gøy å få bildene sine i en fin bok, og det er veldig lett å lage. Stikk innom en Elite Foto, å la deg inspirere! 

 

Har du laget fotobok? 


ocean blue

 
 

modell. oda karina

kamera. nikon d3s

objektiv. 85mm 1.4


sneak peak

I dag har jeg hatt shoot sammen med Oda på stranden. Solvor var også med og hjalp til med reflektoren, noe som det virkelig var behov for i dag. Slet litt med for mye sollys, men tror jeg fikk noen bra bilder likevel. Vått hår, sotede øyne og rene farger er stikkord for dagens shoot. Bildene kommer ut i morgen! 


new blazerfrisk blåbærsmoothieDen aller beste blåbærsmoothien er den med selvplukket bær! Det liker jeg i hvert fall å tro. Jeg liker å blande eplejuice, vaniljeyoghurt og fryste blåbær. Mikser og trikser litt for hver gang, men den blir alltid god. Perfekt til frukost sammen med noe annet digg ved siden av. 

 

Nå drar jeg på jobb! Full rulle frem til 20.00, etterfulgt av personalmøte med mine kjekke kollegaer. Ha en fin dag! 


hjem kjære hjemHeisann! Da var jeg hjemme igjen etter en kjempe fin helg i Oslo. Har kost meg masse, og sovet lite. Så nå må jeg hvile litt før jeg stikker til Linda på middag, etterfulgt av fotballtrening. Tjohei Hipp Hurra for landet vårtSyttende mai denne gang fikk jeg oppleve i selveste hovedstaden. Dagen ble utrolig kjekk, og var en stor kontrast til mine tidligere feiringer. Jeg er fæl med å sove lenge på denne dagen, og gjør ikke så mye utav den. Men her ble det stikk motsatt! Opp kl. 07.30 for champagnefrukost. Deretter dro vi på takterrassen Madu, og koste oss med kjempe god mat. På kvelden var jeg på grilling, og fikk vært sammen med Torjus og noen kompiser. Det var helt konge! 


rebels
analog kjærlighetMin gode gamle Canon fikk bli med en tur på stranden i dag. Der ble det filming og greier! Åh som jeg har savnet å ta bilder, kun for min egen del. Jeg elsker det jo. Bomba at jeg hadde samme topp som i headeren da.. Bra gjennomtenkt. 


dåp og bursdag

 

Jeg er stolt fadder for lille Jakob, sammen med Torjus og Tobias. Han ble døpt for ikke så lenge siden, samme dag som sjarmerende Benjamin hadde bursdag. Det var en kjempe koselig feiring i et nydelig vær. 


hits