pink sunglasses

Når det kommer til solbriller har jeg alltid likt best de med rund form. Jeg føler at de passer ansiktsformen min bra, og da jeg fant disse for en stund tilbake visste jeg at det var rett sort. I tillegg er de litt store, noe som jeg synes er ekstra fint. 

 

 

Mangler bare sommer, sol og skolefri nå! Fra zerouv.com

 

 

Foto/meg 


BBG treningsvideo

Hei! Tenkte at jeg kunne prøve noe nytt, nemlig dele en treningsvideo! En venninne av meg og jeg holder på med Kayla sitt bikiniprogram, hvor man trener utholdende styrke tre ganger i uken. Det er utrolig tungt og gøy! Her er onsdagens økt uke 12. Jeg tror at filmingen av treningen kan være til hjelp for å se progresjon, og ikke minst se når jeg gjør øvelser feil. Så hvis dette er noe dere synes er gøy, og vil at jeg skal fortsette med, kommenter gjerne!latest

 

Hei! Jeg er tilbake i Bergen etter en fin helg på jobb i Lofthus og er nå klar for en uke til med forberedelse til siste eksamen. Det skal bli en fryd med sommerferie, og jeg gleder meg enormt mye til å komme hjem til Jæren. I dag har jeg fått lest litt, trent bein sammen med Silje, også har jeg vært sammen med Linda. Vi hadde middag og dessert, og hadde det veldig koselig. De hvite skoene er fra DNA, nye i dag - og skal brukes i bryllup i sommer. 


hits