funnyHahaha, kjekt med litt billig shopping! 


drømmestedSiste dag i paradis, og den skal nytes! Seeyah


bildedryss fra portogalDet har gått utrolig fort!! Reiser allerede på mandag :( Men har kost meg utrolig mye, og har fortsatt en hel dag til! blogz


Gjesteinnlegg av Eivor.

Hei. Mitt navn er Eivor, litt rart navn, men og fint. Når jeg var elleve år ble jeg kalt for "Elvis", og jeg har også blitt kalt for "Gutten". I syvende klasse drepte jeg en frosk, da fikk jeg kallenavne "Morderen". Det var litt om meg.

I dag har jeg kost meg skikklig mye i Porto sammen med familien Meling Berge. Porto inneholder alt fra sjarmerende hus til små damer! Vi shoppet i Porto, men drakk ikke champagne. Porto var fin.

Nå sitter jeg å hører på "Odd" vitser. Birgitte og jeg har en real morsom slekt. 

Dette var mitt gjesteinnlegg til denne bloggen, håper det var flott og litt koselig.  


KulturenKoselig by hvor folk bor svært tett. I love it here


ett søtt brudeparStøtte på dette søte brudeparet i Porto i dag, og måtte bare spør om å få ta et bilde på veien. 


nok en vakker dagI dag har vi kost oss i Porto hele dagen! Kjempe fin by, så har tatt masse bilder. Legger dem ut litt senere. :) 


det sjønneste landEndelig fått lastet opp litt bilder. .. Har hatt en utrolig bra dag, i dag også. Herlig varme, masse sol, shopping og bading. Like a lot. Ses snart, bedtime. 


idyll

Nydelige nydelige Portugal. Portugal

ELSKER PORTUGAL.Men nå skal vi spille tennis, så blogger mer senere. Har masse kjekke bilder, bildene ovenfor har jeg lånt av Eivor. Og her er det forresten helt nydelig fint, skal vise dere senere! 


kose mose overdose

Utrolig herlig med en fridag. Vi har laget minipizza, spist is og bare kost oss ute på terrassen med pusen. Og nå er det bare få dager igjen før vi farter til Portugal!!


Love has nothing to do with what you are expecting to get, it`s what you are expected to give. which is everything.

Har vært sammen med Torjus i to megafine år i dag! Så ble kjempe glad da han reiste hjem fra hytta, slik at vi kunne være sammen på dagen våres. Har kost oss masse med hjemmelaget pizza, spilt tennis og sett film. Du er den aller beste. :) natta


im not the only one


Denne uka er det bare jobb jobb og jobb. Og jeg begynner å bli litt lei av å stå opp kl. 6 og ikke komme hjem igjen før rundt 5. Blir utrolig herlig neste uke når jeg reiser til Portugal med Torjus og co! Da har jeg i hvert fall tjent inn noe pengs til turen. Uten om jobbingen har jeg faktisk vært flink med treningen de siste dagene. Hjelper å ha noen å trene sammen med da, og Kamilla og vi har vært og trent hver dag etter jobb tror jeg. (Ikke bare denne uken da, håhå) I dag sprang vi faktisk 1 mil på tredemølla på en time. Ajee! Det er herlig å tenke på det. Men tror jeg tar en tidlig kveld, så god natt. 


Some cause happiness wherever they go, others whenever they go

Var noe merkelig tull med støvlene mine i dag, som rett og slett sendte meg rett på trynet og ned trappene. Torjus og jeg hadde akkurat vært og sett Harry Potter på kino, også bare snublet jeg og ramlet ned alle mulige trappetrinn. Visste ikke om jeg skulle le eller gråte, etter som det var vondt og tåpelig på samme tid. Så hehe, gjorde begge deler. Sikkert utrolig morsomt for de som så det! Hahhaha, kan bare ikke fatte at det går ann. Skulle bare ønske jeg hadde mange blåmerker og sår nå, skulle trodd jeg fortjente noen bevis i hvert fall..


Hehehe, jeg legger meg nå. Skal på jobb i morgen tidlig! 


bursdag

I går var jeg i bursdag hos Carine som ble 17 og hadde det super awesome. 

Inside party. 

Søte søte søte. I made this. Woho. 

Smask!

Betti <3

Nå er jeg kjempe trøtt. Har mistet stemmen, sovet lite og jobbet mange timer. Hahah, for et kav det var å snakke med kundene i dag. .. Håper jeg synger som en fugl i morgen da, god natt. Og til dere som klikker på den uklare headeren selv om jeg sovner nå, så er det greit. Den skal fikses. 


hits