Solskinnsdag

 

I dag har sola skint over bergen by, noe som har vært utrolig herlig. Jeg startet dagen med en liten tur opp mot sandviksfjellet, før jeg solte meg med en venninne. I kveld har jeg vært på jobb, og i morgen begynner jeg på skolen! Fyttigrisen denne sommeren har fløyet forbi!

 

 

Første dag på jobb, og jeg måtte løpe, da den bussen jeg skulle ta valgte å kjøre rett forbi meg...

 

 

Nydelig himmel på vei hjem fra jobb. Og med det sier jeg god natt.


Jeg vil til Bergen

 

Kofferten er pakket og vi er klare for å komme i gang med hverdagslivet i Bergen igjen! Denne gang kjører vi opp i det røde lyn, siden vi skal hjem i selskap om ikke så altfor lenge. Blir greit å ha bil også med tanke på at jeg skal handle litt møbler til hybelen. Jeg har planer om å kjøpe nytt skrivebord og kommode til å gjemme alt rotet mitt i.. Rommet mitt er veldig lite, så jeg trenger noen gode løsninger.

 


Last days of summer

 

På fredag var jeg på middag hos Carine. Vi koste oss skikkelig og drøste lenge før vi gikk på kino for å se trainwreck. Den var hysterisk morsom. Handler om ei dame som er litt løs på tråden etter oppfostring hos en litt lik far som både røyker og drikker, men så finner hun den rette til slutt og gjør alt for ham. Hun jobber i et magasin, og er veldig åpen og ærlig om alt. Noe som er veldig

humoristisk! Anbefales!

 

 

Carine ser alltid smashing ut!

 

 

Denne sommerdagen gikk jeg i denimskjørt, nikesko og genser fra topshop.


Dagens festantrekk

Hei! I dag har vi feiret mine kjære besteforeleldres gullbryllup. Jeg er så utrolig glad i dem, og takknemlig for å få være deres barnebarn. De er gode forbilder i tro og i livet generelt. Vi hadde en utrolig fin og kjekk feiring!

 

 

Jeg hadde på meg en hvit kjole fra Lilys, som jeg kjøpte i Camden, noen sorte sko fra Nelly og en enkel clutch fra Primark.

 

 


London Eye & Big Ben

 

 


 

På tirsdag var vi superturister og besøkte blant annet Big ben og London Eye! Etter å ha sett disse flotte severdighetene dro vi på shopping i new bond street, old bond street og i oxford street. Vi avsluttet dagen med kebab i sengen på hotellrommet vårt i Old Street. For en dag! 


Tower Bridge


 Jeg er så heldig at jeg får være i London med godjentene mine og mamsen! Tiden flyr og vi koser oss veldig. Jentene har fått shoppet mye på Primark i dag, noe som de syntes var veldig stas. Mye for pengene! I kveld var vi også ved London Bridge, og hadde et koselig måltid der. Vi gleder oss veldig til en ny dag med nye opplevelser i morgen. God natt. 


Sommerkveld

 

 

Hei. Har akkurat kommet hjem fra en koselig kveld sammen med mine tidligere kollega og venner. Hildegunn og Sondre disket opp grillmat. Vi hadde blant annet en herlig indrefilet, og nydelig is med bær til dessert. Topp stemning!

 

Tidligere i dag tok jeg bilder av et nydelig lite babynurk. Gleder meg til å se igjennom og redigere dem. I morgen drar jeg til Lyngdal. God natt.


Tur til Preikestolen

 
hits