a walk downtown

 

Så langt har jeg hatt en veldig fin helg. I går hadde jeg storfint besøk av herlige Linn. Vi koste oss med taco, drøs og Disneyfilm. Linn kunne alle sangene fra filmen, så hun sang seg gjennom hele filmen, haha. 

 I dag har jeg møtt Torjus i byen. Jeg koser meg alltid sammen med ham. Vi har vandret rundt i Bergens nydelige gater. Var nedenom Verftet som ligger så fint til med sjøen, og de gatene som ligger rundt. Vi var kjempe heldige med været, så det kunne ikke blitt bedre. 

 I kveld skal jeg være sammen med noen venner her jeg bor, så gleder meg til det. Ha en fin lørdagskveld! 


estetisk

 

Min kjære nabo satt på kjøkkenet og malte i dag, og jeg kunne jo ikke annet en å fotografere henne. Hun er så utrolig kreativ og flink, og det mener jeg at dere som leser bloggen min burde få et lite innblikk i. Jeg tok bilder i selve prosessen, så kanskje jeg kan dele det endelige resultatet når hun er ferdig.


 

Forresten så vil jeg benytte anledningen til å si hvor heldig jeg er som bor i kollektiv med så mange forskjellige nasjonaliteter. De som bor her er kjempe hyggelige, og vi har en veldig god stemning på vårt felles kjøkken. Jeg lærer også mange nye kulturer å kjenne, noe som er veldig spennende.
I tillegg må jeg snakke engelsk nesten hver eneste dag, noe som jeg har veldig godt av.. Av og til føler jeg at jeg ikke klarer å uttrykke meg helt med ord, men da viser det bare hvor viktig det er med kroppspråk, og at en likevel kan forstå hverandre godt.  


Fargefest uten like! På lørdag var det duket for Color Me Rad 5 kilometers løp på Bergen Travpark. Etter å ha sett bilder fra tidligere løp visste jeg at dette var noe jeg måtte få med meg! Det minner om Holi-festivalen de har i India. Det var et useriøst og morsomt løp, hvor vi den første kilometeren løp i kø. Haha. Underveis vi løp ble vi kastet fargebomber på! Vi så jo ikke ut etterpå. Det kuleste var likevel kanskje selve oppvarmingen med Abilica, hvor vi danset og kastet fargebomber i luften. Dette var gøy, og skal garantert gjentas! 


Hjemmelaget vårrull 

Ingredienser:

 

 • 1 pk glassnudler (Jeg brukte risnudler siden de ikke hadde glassnudler i butikken)
 • 1 pakke vårrulldeig 
 • 1 løk
 • 3 gulrøtter
 • 2 fedd hvitløk 
 • 1/4 av et halvt kålhode
 • Matolje
 • 1 pk kjøttdeig
 • Salt og pepper
 • 1 chilli om du ønsker

 

  

Fremgangsmåte:

 

 1. Skru ovnen på 225 grader 
 2. Legg glassnudlene i en bolle med kaldt vann
 3. Kutt opp løken og stek i litt margarin til den er gylden
 4. Rasp gulrøttene og kutt opp kålet
 5. Stek kjøttdeigen med litt salt og pepper og hell over løken, grulrøttene og kålet
 6. Sil ut vannet fra glassnudlene og klipp den opp i små biter og la disse steke litt med det andre på svak varme
 7. Bløtgjør vårrulldeigen og full på med 2-3 ss av blandingen, rull den sammen som anvist på pakken
 8. Del opp 8-10 vårruller på ett brett, pensle med matolje, og stek på ca 20 min 

trening og byonsdag

 

I dag startet jeg dagen med en god treningsøkt sammen med Silje. Vi trente armer, som er fast på onsdagen med Kayla sitt treningsprogram. Økten bestod av blant annet pushups, dips, mountain climbers og commandos. Vi trener utholdende styrke med mange repetisjoner. Etter å ha spist og tatt en god dusj dro jeg til byen med Silje og Solveig. Vi var innom litt forskjellige butikker før vi endte opp på en koselig cafe. 

 

 

Det er så herlig med en studiedag mitt i uken, hvor vi kan gjøre litt som vi vil..  Før vi vet ordet av det så er det helg! Håper du har hatt en fin dag! 

 


delicious ice coffeeDa var denne herlige fridagen på vei mot en ende! Startet dagen på trening sammen med Silje, hvor vi trente bein og rumpe. Det var en hard økt som var godt å bli ferdig med. Men heldigvis har jeg en skikkelig god treningspartner. I kveld har jeg vært på korøvelse med Gospel Bergen, noe som var veldig gøy! På vei hjem endte jeg opp med å kjøpe en kaffemaskin.. En liten søt en som lager en kopp kaffe, så nå gleder jeg med bare til morgning. 

 

Til lunsj i dag lagte jeg disse lappene (Oppskrift HER), også hadde jeg en god hjemmelaget iskaffe etter middag. Den er laget av 9 isbiter, litt melk, en kopp kaffe og 2 dråper med stevia søtning av sjokoladesmak. Mmm kjempe godt! 


sunday morningI dag var det herlig å sove lenge, bruke god tid på en skikkelig frukost og bare slappe av med en kopp kaffe. Den søte koppen har onkelungen til Torjus malt. Vi dro så for å spille fotball med krik i, og spilte en god stund før regnet kom. Nå skal jeg rydde og vaske litt på rommet, før jeg skal lage meg en god middag. Ha en fin søndag!  


weekendMed disse close-up bildene av barten og rumpehaken min sier jeg god helg fra hybelen min! Bildene er faktisk tatt med et gammelt nikon d40.. Har hatt jobbehelg, så det skal bli deilig å slappe av i kveld med pizza og digg hos Torjus. Ha en herlig lørdagskveld da dere. 


Friday lunch


hits