hello autumn

 Jeg tilbringer helgen hjemme på Jæren denne helgen, da jeg skal fotografere i bryllup i morgen. I dag har vært en forberedelsesdag hvor jeg har vært ute å sett på location. I kveld blir det pizza og kos med familien i sofakroken, og mest sannsynlig the stream rullende på tv-skjermen. Ønsker dere en god helg! 

 

#foto #høst #helg 


lately

Iskaffe <3

 

 

Mandagsmiddagen ble pizza! 
   På tirsdag ble det komlemiddag og koselig besøk. 

 


#hverdag #middag #friends #foto #iskaffe #pizza

 


avslappende morgning

Til tross for at jeg var sykt trøtt i trynet da jeg stod opp i dag, har dette vært en veldig herlig morgning. 


Nystekte rundstykker og te <3

Meg og Gud tid. 
 

Smadrer denne sofaen. 


Følte for litt rød leppestift i dag. 
 

... Og kaffe.. Må bare ha det! Nå drar jeg på jobb! Håper du får en god start på uka. 

 

#mandag #hverdag #foto #kaffe #frukost #bibel #Gud

 


helgekosen

 

Fredag kveld koste vi oss hjemme med taco og brettspill. 

 

 

Torjus har vært syk, så det har blitt litt tid foran skjermen. 

 

 

Variert kost. 

 

Også har jeg lurt inn litt tid til trening. Vi gjorde Kayla uke 8, ben. Det gjorde godt! Utenom det ble det en bytur på inside med jentene. 

 

Jeg har kost meg med oboy. Og jeg har tatt bilder for elite foto til julekampanjen. 

 

#helg #trening #foto #jobb

 


peace out

nikon d3s med 85mm 1.4

 

Sier takk for i dag og god natt med et bilde av dette skjønne, fredelige brudeparet. 
 


No rush

Pangstartet denne morningen med en redbull, en god varm dusj, og en herlig frukost. Fantastisk å bruke lang tid. Fikk så unnagjort litt husarbeid, slik at jeg kunne nyte en god stund i sofakroken med bibelen og en kaffekopp. Ingen skole i dag! Nå venter et par timer bak skjermen, det er mye som skal redigeres! I mellomtiden kan dere få en liten smakebit på et bryllup jeg fotograferte i helgen. 

 

 


Early morning

Etter en helg hjemme med bryllupsjobb og andre fotooppdrag, har døgnet blitt snudd litt på hodet, og det kan være litt tøft med mandag igjen. Men det har likevel vært en fantastisk helg med mange inntrykk, nye erfaringer og mye lærdom. Det er fantastisk å få dokumentere den viktigste dagen for noen. Jeg er også glad jeg har kameraet å gjemme meg bak, da det er umulig å ikke bli rørt av alle de fine øyeblikkene.

 

 

Har mange gjøremål i dag, så må nesten bare komme i gang. Ha en flott mandag!


Portraits

 


Søsterkjærlighet

 

Ønsker alle en god søndag med noen herlige bilder av mine søte søstre, som jeg tok hjemme på Jæren i det septembersolen hadde gått ned.

 

 

 


Når sola har gått ned

 

 
foto/meg


Ocean blue

 


Glimt fra kjærligheten

 

Hadde noen bilder liggende fra min brors bryllup som var i april. Begynner å bli en stund siden, men de er fortsatt like søte. Det var kaldt, og vi holdt på å bli tatt av vinden, men det var virkelig en flott dag.

 

 

 

 

Bildene er tatt med et analogt Nikon kamera.


Throwback

God morgen. Endelig har jeg klart å stå opp til redelig tid. I dag rekker jeg både frukost og bussen.. Også er jeg så klar for å nyte dette fantastiske september vêret. Kan ikke fatte å begripe at det var den varmeste septemberdagen på 137 år i går.. Sommeren har flyttet seg gitt. Nå skal jeg spise en god frukost før jeg stikker på forelesning. Ønsker alle en herlig onsdag.

 

 

 

 


post workout

Tanken og følelsen av at folk stirrer på deg på treningsstudioet i det du går inn er nesten uungåelig. Ser lårene mine tykke ut i denne tightsen, er det noen andre som ser at jeg har litt fett på stumpen.. Alle som er her er så sykt sterke... Føles det som. Så går det en liten stund, vi kommer i gang med treningen. Det blir fokus på min prestasjon. Jeg konkurrerer i grunn ikke med noen andre enn meg selv. Det gjør sannsynligvis ikke de andre her heller. Det spiller ingen rolle hva andre skulle tenke eller ikke tenke om hvor mye jeg klarer å løfte eller hvor dypt jeg går i knebøy heller. I dag var første styrkeøkt med vekter på lenge.. Men det var utrolig gøy! Da jeg kom hjem ble det banansmoothie i sofakroken.

 

 


monday mood

Når du vet du har mye å gjøre, men ikke får gjort noen ting. Også skal du på jobb. Også skulle jeg ha trent før jobb, men så fant jeg ikke nøkkelen min og kom meg aldri avgårde i tide. Dette er meg i et nøtteskall. Dette er min mandag. Veldig perfekt. Heldigvis har jeg kaffe, Gud og en riktig så god ektemann. 

 

 Håper du får en god mandag!


hits