I morgen skjer det

 

Et halvt år som lærerstudent her i Bergen er faktisk snart over, og vi går inn i en spennende tid hvor vi endelig får komme ut i klasserommet og se hva som faktisk skjer i yrket. I morgen skal vi ut i observasjonspraksis, det vil si at vi kun skal være til stede å observere, samtidig som vi skal skriftliggjøre det vi ser om klasseledelse. Det kommer til å bli hardt å stå opp ekstra tidlig, men jeg ser frem til å møte elevene! 


When the sun goes down

Jeg fremkalte nettopp en film som har ligget i kameraet en god stund, og ante ikke hva som var på den egentlig. Det er alltid spennende når jeg må gå å vente på bildene. Det viste seg å være mange herlige minner fra noen fine dager jeg hadde på forsand i sommer, under kan dere se noen av dem. For en kjekk overraskelse! 

 

Foto/meg


Jakten på brudekjolen

Tatt med analogkamera.


Sist helg hadde jeg besøk av denne skjønnheten. Vi var på brudekjolejakt på bellie amie, noe som var utrolig gøy og intenst! Det er ikke bare lett å finne en kjole som du skal gifte deg i, men Carine fant seg en favoritt, og jeg klarte ikke holde tårene unna... De som jobbet der var utrolig hjelpsomme, og ikke minst kjempe flinke. Utenom det ble det mye byvandring, med shopping og cafébesøk!


Bilder fra carinesk -instagramprofil.

 


pregnancy photo

foto/meg

Det er fredag og helg! Og med det tenkte jeg at jeg kunne dele et bilde jeg tok av Kristine da hun var gravid for ikke så lenge siden. Vi var så heldig med det fine lyset denne dagen, og så var hun så flink foran kameraet. Nå skal jeg vaske badet før jeg skal på trening - deretter tar jeg helg i sofakroken med en veninne. Klem 


23.10.2014

foto/meg


Jeg blir så glad av dette bildet av Signe, som stod brud i sommer. Ingenting er bedre enn en lykkelig brud som har funnet kjærligheten! Og med det fikk jeg lyst til å dele et fint bibelvers. "Kjærligheten er tålmodig, er velvillig. Kjærligheten misunner ikke. Kjærligheten skryter ikke, den blåser seg ikke opp. Den gjør ikke noe usømmelig, søker ikke sitt eget, blir ikke bitter, gjemmer ikke på det onde." 1.kor.13


pictures on the wallJeg har printet ut noen kjekke bilder og hengt de opp i en snor på veggen på rommet mitt. Syns det er gøy å bruke bildene til noe! Blomster -solbrillebildene er hentet fra pinterest. Marilyn Monroe bildene er postkort som jeg kjøpte i Barcelona i sommer, og det bildet av meg selv er det flinke Eivor som har tatt. Har hengt de opp med noen hvite klyper som du kan få kjøpt på elite foto (bryne) eller andre hobbybutikker. 


hits