Jæren bilder

Foto/meg 


Autumn mood

 


I går fikk jeg gjort mye gøy utav dagen! Begynte dagen med en tur på treningssenteret, før jeg fikk besøk av Carine. Vi spiste en god lunsj og jobbet noen timer med skolearbeid. Etter litt for mange timer i dataskjermen og pensumboken måtte vi ut å ha litt luft. Det ble det noen fine bilder utav med skikkelig høststemning! Kvelden tilbrakte jeg sammen med en fin jentegjeng fra ungdomsskolen. Vi koste oss med god mat og drøs, og det var så gøy å se alle igjen! 


StudyweekMed en god frukost og en stor kopp kaffe startet jeg dagen med litt studietid i sofahjørnet. Vi skal skrive en oppgave om forholdet mellom religion og menneskerettigheter. Etter å ha bladd litt i pensum fikk jeg besøk av solstrålen min, Solvor. Vi fikk drøst litt før hun måtte dra på jobb. Jeg tok meg så en handletur og satte i gang et evighetsprosjekt på vårruller. Det er stor forskjell på å lage middag til 8, og 1 -så dette tok sin tid! Men godt ble det, og mette ble vi alle sammen. I kveld har det vært catwalkshow og dans i stuen av mine søstre, mens jeg har prøvd å lest. . Takk for i dag!


søndagskos

 

 

Etter å ha sett deilige kanelsnurrer rundt om på instagram og blogger, forstod vi at det var kanelsnurrdagen og ble inspirert til å bake! Men her i huset ble det boller med sjokolade. Jeg lagte deigen, også fikk jeg mange gode hjelpere til å trille bollene. Det ble en kjempe suksess -alt ble spist opp!

 


home sweet home

 

Litt dårlig i formen i dag satte jeg meg på flyet med kursen rettet hjemover til det vakreste stedet, Jæren. Jeg er kjempe glad i Bergen, men det er så utrolig deilig å komme hjem til fred og ro. .. For å ikke glemme gratis mat! Haha. Papsen og broremann var greie og hentet meg på flyplassen.

 Da jeg kom hjem fikk jeg servert en herlig middag og siden formen er litt hengslete har jeg bare slappet av siden. Ser frem til en uke med litt fri, jobb og oppgaveskriving. Vi ses! 


Blåst av banen

 

Hei. Denne uka har bare sust avgårde.. Vanlige rutiner som å lage middag, vaske klær og handle har bare falt helt av timeplanen min denne uken. Det skyldes ikke plent at jeg har hatt det så veldig travelt. Det handler mer om at jeg har hatt noen dager fri fra skolen, og da har jeg sovet til 12-13.. Haha, galskap! To høydepunkter fra uken har vært en koselig tur til fløyen med noen venninner også gårsdagens kroppsøvingsøkt hvor vi hadde crossfit! Crossfit var utrolig gøy og effektivt. Vi hadde ulike øvelser med et fast antall repetisjoner, også var det om å gjøre og greie så mange runder som mulig på 20 minutt. Selve crossfit-hallen hadde en stemning over seg som gjorde at en fikk skikkelig lyst til å svette! 

Har du prøvd crossfit, og hva synes du i så fall om det? 

 


hits