Søndagstur til stoltzekleiven

 


 

 

#utpåtur #søndagstur #fjelltur #friluftsliv #høst #foto #stoltzen

 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1987258516


Stille morgning

 

Møtte dette fantastiske synet på vei til jobb i dag morges. Gatene var tomme for mennesker, og jeg fikk nyte stillheten i fred og ro. Sola var på vei opp, og det var helt vindstille. Med andre ord en nydelig høstdag!


Den fineste blomsten 

Ranunkel må være den fineste blomsten jeg vet om, og endelig er det sesong for den! Jeg skulle egentlig bare innom gjenbruken for å se om jeg fant en stol vi kunne ha i stua, da jeg kom forbi disse i en blomsterbutikk i Sandvikens koselige gater. Da jeg kom hjem dro jeg en tur på cafe med en god venninne av meg, før vi gikk å surret litt i byen. Deretter ble det noen timer avslapning på sofaen før Torjus og jeg hadde tidenes burger på Inside. Endt praksisperiode er verdt å feire! Nå er det leggetid for min del, skal tidlig opp på jobb i morgen. Ses! 

 

#ting #blomster #ranunkel #høst #helg #foto #interiør


Kulturnatt

I kveld fikk jeg følelsen av å være veldig kultivert da vi trasket avgårde på konsert med Bergens filharmoniske orkester i Grieghallen. Jeg ble både imponert, nysgjerrig og etter hvert litt søvnig. Det var en ny opplevelse for meg! Stemningen var veldig variert, og jeg så for meg musikken til flere filmer. Deriblant Tom og Jerry. Hehe. Men det var hyggelig å prøve noe nytt!

 

 

I det vi satt der, kjente jeg plutselig at raden begynte å riste. I det jeg snur meg for å se hva som skjer, sitter både Tobis og Torjus og rister mens de holder seg for munnen. En liten filleting av et host fra salen bygde seg opp. Og du vet helt sikkert hvordan det føles å le når det ikke egner seg i det hele tatt? Vel, det hendte dessverre mot slutten av konserten. En etter en måtte løpe ut. Kan tenke meg det var irriterende for de som satt i nærheten av oss.. Det var både flaut og morsomt på samme tid.


lets run


 

 


 


 

Nå er jeg så giret på en joggetur! Nye sko til halv pris slår heller aldri feil! Tillot meg selv å sove litt lengre i dag, men nå er det på tide å sparke i gang denne dagen. Vi ses! 

 

#trening #hverdag #foto

 


Bilder opp og i mente

 

 

Bilder bilder bilder.. Det tyter snart ut av ørene mine! I det siste har det blitt mye redigering gitt. Og slik fortsetter det en stund til! Heldigvis har jeg masse kaffe og god musikk til arbeidet. Det er kjempe gøy, men kan også bli litt slitsomt når det blir veldig mange timer foran skjermen. Kom i mål med et av prosjektene mine i dag da, så det var jo herlig. Uten om det har jeg ryddet og vasket litt, samt sett første episode av dramaserien Nobel på NRK. Må helt klart se fortsettelsen! Nå skal jeg en tur på posten å hente et objektiv som har vært på reparasjon, også skal Torjus og jeg ut på tur med noen venner. Vi ses! 

 

#hverdag #kaffe #morgen #redigering #photoshop #lightroom #mac #juice #musikk #bilder #foto


 


Working at home

Hei hå! Håper dere har hatt en fin dag så langt! Jeg er så heldig at jeg har studieuke. Så i dag har jeg vært hjemme og jobbet som en gal med forskjellige bildeprosjekter. I mellomtiden har jeg vært sunn og usunn. Jeg har drukket smoothie og spist brownies. Hehe.

 

 

 

 

Ha en fin kveld videre da dere!

 

 

#selfie #foto #hverdag #jobb


En herlig høstdag på fjellet

Da var jeg tilbake i Bergen igjen hos min kjære. Alltid så godt å se ham igjen etter bare noen dager borte fra hverandre. Jeg har hatt en kjempe fin helg hjemme, hvor jeg har fått kombinert litt tid med venner og familie i tillegg til å være fotograf hele lørdagen i bryllup.

 

 

I dag var jeg nokså sliten, men ble nødt til å ta en tur i fjellet da det var så fint vær. Min lillebror, mor og far ble med, og vi storkoste oss! Da jeg kom hjem lagte jeg marinert kylling med ris og peanøttsaus til. Det var digg det!

 

 

 

 

Bildene er tatt med iPhone og redigert i vsco.

 

 

#søndagstur #fjelltur #friluft #søndag #tur #foto #høstdag


Klar for bryllupsfotografering

God morgen! Jeg er uthvilt og klar for å fotografere i bryllup til en tidligere kollega av meg. Jeg er kjempe spent på hvordan dagen og bildene blir. Det regnet veldig mye i dag tidlig, men det ser ut til å lette nå, så det er veldig bra! Lets do this!

#bryllup #bryllupsfotograf #foto #morgen


hits