First december in Oslo

Hei! I kveld har jeg vært med Emile og tatt sol, også tok jeg turen innom Lisa etterpå. Koselig så lenge jeg fikk vært der, og veldig godt å se Lisa igjen! Fikk noen kjempe gode pepperkaker som de hadde laget, og senere skal jeg bli med dem å lage marsipan. Det blir gøy det!

.. Men nå har fått jeg pakket kofferten, og er klar for ca ei uke i Oslo. Reiser i morgen tidlig, og må dermed stå opp klokken fem. Flyet går kvart over syv. Har fått meg en liten sjokoladekalender som blir med meg på reisen og masse ullklær av den grunn at vi lever i en fryseboks for tiden. Men tror jeg har gått av å sove litt nå, så masse god natt.

// 75,- på gjenbruken, love it


Foto @ happiness// Modell - Olene, Foto - Meg


Foto @ Party in the backyardHadde en oppgave i PTF-en hvor jeg skulle ta ett bilde av en person, hvor personligheten skulle komme frem i bildet. Over ser du et bilde jeg har tatt av søstera mi, med tanke på denne oppgaven. . Hva syns du om bildet?


Foto @ Ice cold princess


// Modell: Søster Olene Foto: Meg


Canon 7D


.. Dette vedunderlige kameraet ligger og venter på meg hos Carine!! Skal kjøpe det av søskenbarnet hennes. CAN`T WAIT!


25. nov

Hello! Har vært veldig dårlig på planlegging idag.. Har ikke fått gjort noe av det jeg skulle egentlig. Men nå stikker jeg i hvert fall på trening, også skal jeg kanskje møte Emilie senere. Hun nådde selfølgelig ikke bussen sin da hun skulle. Ses senere.

// Helt tilfeldige bilder fra dagens skole


Ghost inspired picture


workout, and foodFørst trening med løping og styrke, også var det bare å putte i seg brownies etter på. Kvelden med karoline har i hvert fall vært veldig kul! Og nå skal jeg være flink å legge meg tidlig. Så god natt!


Long time, no see

Hey! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen.. Så skal jeg bare få i meg noe å spise, også stikker jeg til godeste Karoline. For lenge siden vi har vært sammen. Derfor tenkte vi å ta turen til Arena treningssenter først, også finne på noe annet kjekt etter på. Gleder meg :-)

// På skolen i dag


This is real, this is me

// Tidsfordriv i mediatimen


Søndag, ishockey

Bilder fra søndags kveld, hvor vi spilte mer ishockey. Love it!

Denne dagen har gått i ett, skole til 4 som vanlig. Så dro jeg med bussen rett til Unge Spor øving. Veldig kjekt i dag, og jeg må si at jeg gleder meg veldig til søndag. Da skal vi ha sosialdag med Unge Spor, hvor det blir bilrebus, mat og masse kjekt på programmet!

Men nå bør jeg nok hoppe i loppekassen og få meg litt søvn. Masse god natt fra meg!


Helgekos

Gårsdagen ble blant annet fylt med ishockey/skøyte, brettspill og film. Noe som igjen utgjorde en kjempe fin lørdag!


One magical day

God morgen! Nå har Emilie og jeg nettopp spist frokost og skal snart en tur på isbanen. I går var vi og Ane på kino og så Harry Potter. Må si meg enig med Stavanger Aftenblad, beste filmen så langt. Den var så bra! Etter filmen var vi en tur hos frisøren og fikk stript håret til Emilie. Det tok såå lang tid, så Ane og jeg vaste litt rundt på vågen og prøvde kjoler og luer i mellomtiden.// Dagen i går


Fotballavslutning
// Avslutning med fotballen, pizza og kos


living at the kitchen

// Matdag hos Carine, morgen til kveld


hits