Time to wake up

Ups, jeg har snudd døgnet alldeles på hodet og vridd det rundt som aldri før. Helt siden jeg fikk ferie har min døgnrytme gått helt i feil retning. Og jeg har gått noen dager med skallbank etter at leggtidgrensa har blitt satt til 4 på natta. Men i natt skjer det endringer her i hjemmet. For jeg, Birgitte; skal legge meg tidlig. For i morgen tiiiiidlig er det jobbdag. Og da er tid for si goodbye julemat og hello treningssenter og hello; våkn opp. Eller noe sånt.

Men uansett; Både første og andre juledag har jeg vært på besøk hos farmor og farfar og hos søskenbarna mine. Spist god julemat og hatt det veldig koselig. Ja, slik er det vært år, og det er slik det skal være.Hva har du gjort 1. og 2 juledag?


Me and my new pajamas

Jeg fikk en utrolig søt og herlig pyjamas av søskenbarna mine, som jeg bare elsker. Slik ser den ut:Haha, jeg har som sagt også fått meg fotostativ og kommer til å leve på selvutløser i mitt liv som blogger.

My christmas

Så var alle gavene pakket opp, og jeg er super takknemlig for alle de fine tinga jeg har fått. Deriblandt en herlig parfyme av Dior som jeg klarte å skjære meg på. Men da var det bra at jeg fikk plaster i gave også. Haha, jeg fikk masse kult. Tenniskølle m/baller, fotostativ, smykkestativ, sko, rød tunika, svart strømpebukse med mønster, sengtøy, hårføner, skihansker, bordtennis og noen andre fine ting. Kjempe fornøyd med alt og det har vært utrolig koselig. Men nå er jeg så trøtt at jeg helst bare vil senke ned på gulvet og sovne der. Men hey; det skal jeg ikke. Jeg vil spille bordtennis.


Haha, kutta meg på den sløyfa der.


Har du fått noe fint?


Antrekk på julaften

Kjole fra B-young og silkehansker fra Weddins.
I dag har jeg bare spist frokost og litt dritt mat, så nå gleder jeg meg til pinnekjøtt og ribbe.

Hva har du som julemiddag?

Sjekkk den filmen

Hahaha, her har dere underholdning dere. Han er seriøst kjempe flink på gitar og så synger han også. Hahah, for en herlig søt liten gutt.Forresten, her er en til;


Nå er det julestemning i husMed tente lys, nydelig julepynt, snø ute, fengende julemusikk og med lukten av pinnekjøtt på lang avstand kan jeg nesten ikke komme mer i julestemning. Jeg elsker jula og alt som har med den å gjøre. Gleder meg til middagen er klar og står servert på bordet og til selve julaften er i gang. God jul alle sammen!

Fifa in my heart

I kveld har Karoline og jeg testet ut kvaliteten av fifa 2003 spillet. Og selv om det ikke er så veldig bra, var det veldig morsomt. Det gikk strålendes, helt til jeg byttet lag til Liverpool. Da ble det ræva og Karoline klarte faktisk å putte inn noen mål (haha, jeg liker å plage deg Karoline.) Jeg tror jeg fikk fire røde kort på den siste kampen, så da måtte vi bare avslutte. Jeg holdt på å klikke fullstendig. Jeg er en riktig dårlig taper.


Karoline fikk julegave fra meg i dag. .. Men hun skal pakke den inn igjen.Liker du å spille fifa?


Det handler om å gi

Ikke sant? Nå i dag og i går har jeg vært ute og kjøpt litt julegaver. Egentlig ikke så veldig mange, men noen. Syns det er kjempe gøy å kjøpe gaver. Og så er det jammen ikke lenge til jul heller. Faktisk bare 2 dager. Og det har gått utrolig fort, og desember er liksom ventetiden. Nei nei, jeg føler ikke at jeg har ventet noe i det hele tatt. Den eneste dagen tida går litt sent er på selve julafta. Og nå som jeg jobber en del før jul går tida bare enda fortere. ..Har du kjøpt julegaver?

Snøglede

I kveld har Helene og jeg hatt det utrolig morsomt ute i snøen med en kjelke, en pakke chips (vet ikke hvorfor) og et fakkellys. Så akte vi litt, men endte opp på en lekeplass og tende lyset og bare tulla med å springe rundt i snøen og med å hoppe fra ting. Seriøst, det er helt vilt med snø ute. Og i natt skal det kanskje snø enda mer. Dette er jo egentlig uvirkelig. Men uansett, smart som Helene er klarte hun å miste både mobilen og lip-balmen i snøen. Og dette her fant vi ikke ut før vi var kommet hjem til henne. Så ja; da var det bare å komme seg ut igjen for å lete. På ei kjelve. Med masse, masse djup snø. HÅPLØST! Eller ikke, vi fant de faktisk.

Hvor mange ganger har du gått på do i dag?


Snøelsker

Selv om jeg er utrolig trøtt nå, frister det å dra frem kjelken som ligger gjemt på garasjeloftet, ta den ut å kle på seg supervarme klær og bare legge seg ute i snøen oppå kjelken. Snø er herlig det, jeg klarer ikke komme over det. Det er helt sykt hvor mye det har blitt nå, kan ikke huske sist det var slik. Håper det holder seg, lenge.

I dag var jeg først på julegrøt hos mormor og morfar, også var jeg på uf etterpå. Hvor jeg blandt annet leste evangeliet skrevet om til nå-tiden. Funny. Etter møte og lovsangen hadde vi basar, og det var god gang. Selv om jeg ikke vant, Men tingen er at; det gjør ingen ting. Fant nemlig nettopp ut at jeg skulle få pakke fra pakkekalenderen i dag.
Sokker, dusjsåpe og lipsmackers. Perfect!

Har du pakkekalender?


GUESS WHAT

Det snør. Det snør kjempe masse. Det blir kanskje snø på jul. Oh shit, mitt største juleønske. Det er nydelig ute, og det var rett og slett det eneste som kunne få meg opp fra senga i dag tidlig. Jeg ble så glad at Lisa og jeg bare sprang rett ut. Først barføtt, men det ble for kaldt, så vi tok på oss noen sokker. JEG ELSKER SNØ. Tror jeg må ut å ake.Snør det hos deg?


Juleball 09

Jaja, så er det bare et år til neste gang. Åh det er så gøy. Masse musikk og dans. Underholdning og bildehjørne. Og ikke minst kjempe god stemning. Digger det. Her er noen bilder fra kvelden. Og kanskje jeg legger ut noen videor fra underholdninga senere. Skal til mormor og morfar om ikke så lenge. Også er det ungdomsforening i kveld.
My dress

Jepp, så slik var juleballkjolen min i år og slik så jeg ut. Hva syns du om kjolen?

Tips; Enkle stilige drinker

Du trenger:
-Sprite
-Konditorfarge (Etter hvordan du vil ha drinken din)
-Sukker
-Eggehvite
-Sugerør
-GlassFremgangsmåte:
-Du tar eggehvita og smører rundt på toppen av glasset og dupper glasset rundt og rundt i sukkeret.
-Hell spriten (brusen) oppi glasset og tilsett konditorfarge
-Topp hele greia med et stilig sugerør og med isbiter (Nå hadde ikkke jeg isbiter denne gangen)

Resultat:

Walla!

Høye forventninger for årets juleball

Her sitter jeg og prøver å gjøre noen lekser, men jeg får dessverre ikke åpnet boka en gang. Jeg klarer nesten ikke tenke på annet en juleballet skjønner du. Gleder meg som bare søren. Meeen.. Gruer meg til å synge på underholdninga, selv om jeg syns det er kjempe gøy. Skal synge Use Somebodey av Kings Of Leon. Men shit på det, nå har jeg nettopp smørt meg inn med selvbruningskrem. Bare for å friske opp mitt hvite tryne litt.

I morgen på skolen skal vi i de to første timene ha julefrokost, og i de tre siste skal jeg være med på å bære ut bord og pynte og gjøre klart for årets juleball-høydepunkt. Jeg tror virkelig dett juleballet kommer til å bli bra. Det gjenstår vel bare å se.Har du vært på juleball allerede eller skal du ?

hits