Godt nytt år!!

Årets happening skal jeg feire nede på Bedehuset! Slår følge med Malin, så hun kommer nok hvert øyeblikk. Siden sist har jeg vært på jobb og farget håret! Kanskje ikke så lurt å gjøre det rett før selve kvelden. . Likte godt fargen, men siden jeg gjorde det selv ble det myyye søl. Så har masse fine flekker rundt i fleisen.


// Resultatet


Slalom, slalom baby

I dag har jeg hatt fri fra jobb, så Torjus og jeg har brukt dagen oppi Tjørumsfjellet! Awesome!

Har du vært i trekket i jula?


love sale

Veldig gøy med gavekort som julegave, spesielt når det kommer til salget!


Bursdag// Malin 16 år


Hvordan lage snøkrystaller

Du trenger eggehvite, melis, vann, sølvkuler og sukker.

Ha 250g melis oppi en bolle, samt ei teskje med vann og to store eggehviter. Miks på full guffe i ti minutter. Deretter er det bare å ta melisblandingen i en pose og klippe hull på enden. Så kan du f. eks tegne snøkrystallene og legge de under bakepapiret på brettet, så blir deet lettere å få dem fine. Når dette er gjort, klemmer du ut melis langs krystallstrekene, drysser sukker over, og tar på sølvkuler. La de så tørke i tre dager, før du eventuelt bruker dem til pynt!

Her i bilder:

Fikk ideen fra kk eller kamille..


juletider

Det er andre juledag og vi tilbringer tiden her hos farmor og farfar og spiser masse god mat! Jeg elsker jula.


jul i husKjenner at jeg gleder meg veldig til denne julekvelden sammen med familien. God jul alle sammen!


Pepperkakebaking// Bilder fra fredag


På`an igjen

Etter å ha vært sykemeldt i over 10 dager, passet det utmerket å bli syk nå som jeg endelig var blitt frisk. 39,5 i feber, sår hals, konstant hodepine og diverse dumheter har kommet for å ødelegge starten på juleferien som jeg hadde gledet meg sånn til. .. Blir derfor ikke så veldig stabil på bloggefronten med det første.


Pizza break

Skole er ikke så værst, i hvert fall ikke når vi får elevaktivitetstimer til å gjøre det man vil i. I dag ble det pizza og litt julegavehandel på oss!

Har du kommet i gang med julehandelen?


Fresh

Selv om det snart er ferie, var det herlig å begynne på skolen igjen etter nesten to uker hjemme på sofaen! Godt å se folk igjen. Hadde PTF hele dagen da, så Emilie og jeg var litt i fotostudioet og knipset litt bare for gøy. Vi har nå fått en ny oppgave hvor vi skal ta et coverbilde. Enten til et magasin, eller en cd tror jeg. Kul oppgave, har noen ideer løpende.


Hvordan lage koselige skrapelodd

Hei alle sammen. Med tanke på at jeg ikke får gå på ball i i dag, skal Torjus og jeg lage vårs eget lille ball. Så nå har jeg laget klar to bånd hvor det står "Homecoming Queen" på det ene, og "Homecoming King" på det andre. Og mens jeg satt der og putlet, fikk jeg den ideen at jeg kunne lage et skrapelodd. Så hvorfor ikke bare vise dere hvordan jeg gjorde det med en liten bildeserie?

Lite å gjør sa du? Meeen det kan jo være en koselig ting å gi til noen du er glad i. Så kan man selv bestemme om det skal være et vinnerlodd, og eventuelt hva premien skal være. I min utgave ble det en klem i premie!


Drowning insideSom mange andre dager har denne dagen også vært slakk. Men det betyr ikke at den ikke har vært bra! Helene, Marie og Linda har vært her og holdt meg med selskap. Super kos. Og av en eller annen rar grunn blir det alltid god mat og snacks når man ikke er helt i tipp topp stand.. Så vi bakte deigbrownies, drakk melk og spiste chips. Og siden det snør ute, spiste vi litt av den også.


Closeup

Aller beste Karoline var innom på sykebesøk hos meg i dag! Vi koste oss med kaffe og sjokolade, masse god prat, litt spill og rundet det hele av med kveldens episode av Månetoppen. Regner med du ser på Månetoppen?


Spending my day, just thinking about tomorrow

Sykemeldt og sengeliggendes i hele TI dager til. Og jeg som skulle på ball... Nå får jeg ikke gjøre noen ting.

Men det er vel bare å gjøre det beste utav det. Dere får ha en gullfin natt videre!


hits