om meg hjem facebookpage bli venn videoer

Dagens festantrekk

Hei! I dag har vi feiret mine kjære besteforeleldres gullbryllup. Jeg er så utrolig glad i dem, og takknemlig for å få være deres barnebarn. De er gode forbilder i tro og i livet generelt. Vi hadde en utrolig fin og kjekk feiring!

 

 

Jeg hadde på meg en hvit kjole fra Lilys, som jeg kjøpte i Camden, noen sorte sko fra Nelly og en enkel clutch fra Primark.

 

 


SY inn!Når jeg handler bukser eller skjørt har det ofte seg slik at de ikke passer i midjen når jeg skal få dem over stumpen. Da blir de dessverre fort liggende og lite brukt. Det syns jeg er litt synd når jeg har brukt penger på de. Så i stedet for å gå til innkjøp av nytt tøy i håp om at de skulle passe, leverte jeg inn et skjørt og en bukse til sydama på jærhagen. Hun er kjempe flink, og fikset det uten problem. Det ble ikke rare summen heller. Så nå er jeg glad for at disse to plaggene endelig kan brukes, og at jeg kan føle meg komfortabel i dem. 

Til de som skulle lure er buksen kjøpt på Monki, og skjørtet er et fair trade produkt fra USA kjøpt i Barcelona. 


new in / levis white jeans

Gjorde et impulskjøp etter at jeg hadde vært på jobb idag, men kunne ikke blitt mer fornøyd! Måtte ha noen hvite jeans til sommeren, og levis high waist er nesten det eneste jeg kan gå med. Smal midje, med lår og rumpe i en annen størrelse, da er det ikke så enkelt. . Men denne satt som et skudd! Jippi! 


blomstertopp en sommerdag foto/priv


hits