om meg hjem facebookpage bli venn videoer

noen tanker 

Har en tendens til å bli litt tankefull på nattestid.. Så her kommer noen personlige tanker knyttet til et møte jeg var på i går. 

 

Det er så fort gjort å bli så opptatt av det terrenget man tråkker og lever i. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg blir utrolig påvirket av det samfunnet vi lever i, akkurat som du. Jeg kjenner på kroppspresset, presset om å være bra nok, prestere og få det til. Ønsket om å bli likt, sett og anerkjent. For noen år tilbake brydde jeg meg svært lite om hva andre syntes, eller hva andre tenkte om meg - Jeg elsket meg selv! Jeg var fornøyd akkurat slik som jeg var. Det var deilig det! Dette skyldes nok flere ting, men jeg tror likevel at Instagram og sosiale medier er en av grunnene til at jeg er i ferd med å gå i den andre retningen. Det vil si at jeg i mye større grad er kritisk til meg selv. Det er jo ikke så rart når jeg uten å tenke meg om scroller på den navla iphonen når jeg står opp, når jeg legger meg, og til og med når jeg sitter på do. Hva feiler det meg? Så mens andre flykter for å berge livet, lever i fattigdom, elendighet og krig - driver vi med selvrealisering..  Selv om dette er et behov vi mennesker har når vi har alt annet, føles det så feil..

 

Jeg følte meg fin, helt til jeg så noen som var mye finere en meg på Instagram på en måte.. Hehe! Det er så idotisk. Vi er alle fine på hver vår måte. Og selv om det ser ut som det finnes perfekte mennesker på Instagram, er det ikke slik i virkeligheten. Ikke for noen. Så hvorfor ikke begynne å fokusere på noe som er langt mer viktigere enn seg selv? Jeg var på møte i går, og følte meg utfordret til å bli et bedre menneske i levemåte. Med det mener jeg blant annet å fokusere mindre på alt dette som vi strever med på jorden, og heller løfte blikket og glede oss over livet som kommer. Hvis du tror da, selvfølgelig. Hvis vi snakker om EVIGHETEN, blir kanskje våre små problem ikke så viktige likevel..


hits